Mainos
Mainos

Emirates ei lennä enää Siinain yli venäläiskoneen putoamisen takia

Lentoyhtiö Emirates ei toistaiseksi lennä Siinain niemimaan yli alueella eilen tapahtuneen venäläisen matkustajakoneen putoamisen takia. Yhtiö kertoi asiasta yöllä Suomen aikaa.  

Lentoyhtiöt Luthansa ja Air France ilmoittivat jo eilen välttävänsä toistaiseksi Siinain niemimaan yli lentämistä. Yhtiöiden mukaan kyseessä on varotoimi, kunnes venäläiskoneen turman syy on selvinnyt.   

Egyptissä toimiva Isis-äärijärjestöön kuuluva ryhmä ilmoitti pudottaneensa koneen, mutta ilmoitusta ei ole pidetty uskottavana. Viranomaiset ilmoittivat aikaisemmin, että turmapaikan tutkimusten perusteella maahansyöksy näyttäisi johtuvan teknisestä viasta. Varmuutta asiasta ei vielä ole.  

Turmakoneen lentäjän kanssa keskustellut egyptiläinen lennonjohdon työntekijä kertoi lentäjän sanoneen viimeisessä yhteydenotossaan ennen koneen putoamista, että koneella oli ollut ongelmia radioyhteyksissä.  

Kaikkiaan 224 ihmistä kuoli, kun venäläinen matkustajakone syöksyi maahan Egyptissä varhain eilen aamulla.

Kogalymavia-lentoyhtiön Airbus A-321 -lentokone putosi Siinain niemimaan vuoristoseudulle, noin sata kilometriä etelään El-Arishin kaupungista.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme