Mainos
Mainos

"En ole ikinä ennen nähnyt tällaista" – kalastaja sai saaliiksi todella erikoisen kalan

Australialaiskalastajan tällä viikolla pyydystämä kala on leukoja loksauttava näky – ehkä pariakin leukaa. Garry Warrickin saaliiksi päätyi maanantaina nimittäin kaksisuinen kala.

Saalis yllätti jo vuosikymmeniä Etelä-Australiassa kalastaneen miehen perusteellisesti.

– Se oli todella erikoista. Olen kalastanut täällä 30 vuotta, ja olen nähnyt ennenkin epämuodostuneita kaloja, mutten koskaan mitään tällaista, Warrick kertoi Australian Daily Mailin haastattelussa.


– Kaksi suuta ovat itseasiassa liitoksissa toisiinsa. Ylempi suu aukeaa ja sulkeutuu samalla kun alempi pysyy kiinni. Se oli hämmästyttävä näky, kun se (kala) vielä oli elossa.

Kaksisuinen kala on jäänyt aiemminkin kalastajan haaviin ainakin Kanadassa vuonna 2010.

Australiassa kalamiesten saaliiksi on päätynyt viime aikoina muitakin erikoisia kaloja. Tammikuussa joukko kalastajia sai saaliikseen ankeriasta muistuttavan esihistoriallisen kaulushain.

Aiemmin tässä kuussa kalastajia hämmästytti puolestaan peikkohai. Jo kertaalleen sukupuuttoon kuolleeksi luultu laji viihtyy meressä yleensä todella syvällä, jopa kilometrin syvyydessä.

Lisää kuvia Australiassa pyydystetyistä erikoisista kaloista Daily Mailissa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme