Mainos
Mainos

Ensimmäiset kuvat jalkapallojoukkueen lentoturmasta – kolme pelaajaa selvisi hengissä

Kolumbian lentoturmasta on selvinnyt viisi ihmistä, joista kolme on koneessa matkustaneen Chapecoense Real -joukkueen pelaajia. Tieto perustuu kolumbialaisen tv-kanava Teleantioquian kuviin ja Twitter-viesteihin. Viranomaiset vahvistivat tiedon myöhemmin.

Ensimmäisissä turmasta julkaisuissa kuvissa puolustaja Alan Ruschelia ollaan kiidättämässä sairaalaan. Brasilialaismedia kertoo myös joukkueen varamaalivahti Jakson Follmannin selvinneen.

Myöhemmin Kolumbian viranomaiset kertoivat pelastaneensa turmakoneesta vielä yhden pelaajan, Helio Hermito Zampier Neton.

BBC:n tietojen mukaan joukkueen pelaajista myös ainakin Danilo on selvinnyt hengissä. CNN:n toimittajan tietojen mukaan maalivahti Danilo, olisi kuitenkin kuollut vammoihinsa sairaalassa.

Ennen matkaa Chapecoense Real -joukkueen Facebook-sivuilla julkaistiin video, jossa pelaajat ovat lentokentällä:


Koneessa oli 72 matkustajaa ja yhdeksän miehistön jäsentä. Se putosi Kolumbian toiseksi suurimman kaupungin Medellinin lähelle.

Chapecoense Real -joukkueen pelaajat olivat matkalla Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen loppuotteluun kolumbialaista Atletico Nacional -joukkuetta vastaan.

– Ilmeisesti koneesta loppui polttoaine, sanoi onnettomuuspaikan lähellä sijaitsevan La Cejan kaupunginjohtaja Elkin Ospina

Medellinin lentokenttäviranomaisten mukaan turmapaikalle ei pääse kuin maanteitse, koska sää on tällä hetkellä niin huono.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme