Mainos
Mainos

Ensitreffit päättyivät kaksoisitsemurhaan

Britannian poliisi tutkii poikkeuksellista kaksoisitsemurhaa Essexissa, jonka toteutti ilmeisesti ensitreffeillä toisensa tavannut pariskunta.

34-vuotiaan Joanne Leen ja 35-vuotiaan Steve Lumbin ruumiit löydettiin teollisuusalueelle pysäköidystä, pakokaasun täyttämästä autosta toissapäivänä.

Poliisi epäilee, että netissä toisiinsa tutustunut kaksikko oli tavannut toisensa ensimmäistä kertaa vain muutama tunti ennen itsemurhan toteuttamista.

The Sun –lehti kertoo, että masennuksesta kärsivä Joanne Lee oli hakenut partneria netissä toimivalta itsemurhakeskustelufoorumilta.

- Minulla ei ole voimia toteuttaa itsemurhaa yksin. En ole poliisi, kannibaali tai murhaaja, vaan ainoastaan todella epätoivoinen, kirjoitti Lee.

Viisi päivää kirjoituksen jälkeen Joanne Lee ilmoitti nettifoorumille lähettämässään viestissä, että hän oli viimein löytänyt miehen, joka oli halukas toteuttamaan kaksoisitsemurhan.

- Emme usko, että he olivat tavanneet toisensa ennen tätä tragediaa. Uskomme, että he tapasivat toisensa ensimmäisen kerran samana päivä, jona he kuolivat, sanoo poliisi.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme