Mainos
Mainos

Entinen naissotilas ampui koiransa raa'asti, miesystävä kuvasi videolle – järkyttävä materiaali päätyi someen

Entinen yhdysvaltalainen naissotilas ja hänen miesystävänsä ovat syytteessä eläinsuojelurikoksesta. Poliisin mukaan nainen sitoi palveluskoiransa kiinni puuhun ja ampui pitbullia useita kertoja. Naisen miesystävä kuvasi järkyttävät tapahtumat ja video laitettiin nettiin, kertoo CNN.

CNN kertoo, että Marinna Rollins ja Jared Heng ovat pidätettyinä Pohjois-Carolinassa. Pariskuntaa syytetään eläinsuojelurikoksesta.

CNN:n haltuunsa saamien poliisiraporttien mukaan pariskunta vei Cami-koiransa metsään aiemmin tässä kuussa. Rollins ampui useita laikauksia koiraan, joka oli toiminut hänen palveluskoiranaan naisen toimiessa sotilaana. 

Rollins ampui koiraa neljästi sarjatulella, ja videolla on viranomaislähteiden mukaan selvästi kuultavissa, kuinka hän nauraa niin tehdessään.

– Se on totta, Cami. Rakastan sinua. Olet pikku palleroni. Olet palleroni, mutta…, sanoo naisääni videolla.

Videolla kuullaan myös miehen ääni, joka käskee Rollinsia ampumaan puuhun sidotun koiran.

Poliisin mukaan parin nähtiin tapauksen jälkeen hylkäävän kuolleen koiran hautaan ja heittäneen lakanan tämän päälle.

Järkyttävä materiaali päätyi Facebookiin

CNN tietojen mukaan materiaali päätyi Facebookiin sen jälkeen, kun Rollinsin ystävä latasi sen palveluun toivoen, että järkyttävä materiaali herättäisi ihmisten huomion, ja että pariskunta saisi teostaan rangaistuksen.

Sekä Rollins ja Heng ovat molemmat työskennelleet Yhdysvaltain armeijan palvelussa. Rollins lopetti tehtävänsä Fort Braggin sotilastukikohdassa tammikuussa 2017, Heng työskentelee samassa paikassa edelleen, kertoo CNN.

Cami-koira tuli Rollinsin elämään vuonna 2016, kun nainen adoptoi koiran eläintensuojeluyhdistykseltä.

Tällä hetkellä kaksikko on vangittuna Cumberland Countyn vankilassa.

Korjattu Pohjois-Carolinan nimeä klo 11.16. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme