Mainos
Mainos

Erikoinen sairaus kuihdutti pikkuvauvan kaksikiloiseksi – köyhällä perheellä ei varaa hoitoon

Kiinassa erikoisesta sairaudesta kärsivä vauva on päässyt sairaalahoitoon sen jälkeen kun pojan perhe vetosi julkisuudessa vauvansa pelastamisen puolesta. Köyhällä perheellä ei ollut itsellään varaa vaativaan ja pitkään operaatioon, jonka poika tarvitsi.

Guo Enze niminen vauva oli kolmen kuukauden ikäisenä kuihtunut vain kaksikiloiseksi eli pienemmäksi kuin syntyessään. Vauvalla oli synnynnäinen vika, luonnollinen tukos peräaukossa, jonka vuoksi se ei pystynyt ulostamaan kunnolla.

Sairautensa vuoksi vauva ei myöskään syönyt paljoakaan. 

Kun Guon perhe toi pojan ahdingon julkisuuteen, hellytti tämä ihmiset. Kahdessa päivässä ihmiset lahjoittivat riittävästi rahaa vauvan leikkaukseen ja hyväntekeväisyysjärjestö lupasi vastata Guon tarvitseman jälkihoidon kuluista.

Guo lähetettiin Shanxissa Taiyuanin kaupungissa sijaitsevaan sairaalaan keskiviikkona, uutisoi The China Daily.

Lääkäreiden mukaan pojalle suoritettava korjausleikkaus tehdään kolmessa vaiheessa. Kaikkiaan operaatio kestää yli vuoden.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme