Mainos
Mainos

Espanjalainen postimies varasti 10 vuotta posteja – pidätyksessä löydettiin yli 3000 kirjettä

42-vuotias espanjalaismies pidätettiin, kun poliisi löysi tuhansia kirjeitä sisältäneen kätkön, The Local-julkaisu kirjoittaa.

Entistä postinkantajaa syytetään luottamuksen pettämisestä, sillä hänen hallustaan löydettiin yksityisiä asiakirjoja. Postien varastaminen alkoi vuonna 2004 ja päättyi viime vuonna.

Espanjan poliisi aloitti tutkinnan, kun heille selvisi, että mies oli kerännyt tuhansia kirjeitä kotiinsa lähelle Alicantea. Tämän jälkeen poliisille selvisi, että mies oli Espanjan postin entinen työntekijä, joka oli työskennellyt paikallisessa postitoimistossa Valenciassa.

Poliisit löysivät miehen hallusta 3200 kirjettä, joista yli 1000 oli Valencian aluehallinnolta, 162 puuttuvan postin ilmoituksia, ajokortteja, oikeuden kirjeitä, sähkölaskuja, pankkikirjeitä, henkilökohtaisia kirjeitä ja aikakauslehtiä.

Mies erotettiin työstään postissa vuonna 2014, kun hänen työnantajansa huomasi ”epäsäännöllisyyksiä” hänen toimitustavoissaan, kertoo Espanjan poliisin lausunto.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme