Mainos
Mainos

Espanjalaisteinejä voi odottaa vankeus pääsykokeissa huijaamisesta

Kaksi nuorta almerialaismiestä voi saada jopa vuoden vankeustuomion, kun toinen heistä esiintyi toisena pääsykokeissa. Asiasta uutisoi The Local.

Nuoret miehet jäivät kiinni, kun he yrittivät huijata ammattikoulun pääsykokeissa. Toinen miehistä oli yrittänyt esiintyä toisena pääsykoetilaisuudessa.

Poikia syytetään nyt virallisten asiakirjojen väärentämisestä, sillä toinen pojista oli käyttänyt toisen henkilöllisyystodistusta ja tehnyt kokeen toisen nimissä.

Syyttäjät yrittävät saada pojille vuoden vankeustuomiot sekä kuuden euron suuruisen maksun, joka tulee suorittaa joka päivä seuraavan 12 kuukauden ajan.

Toisen opiskelijan puolustusasianajaja sanoi, että suunniteltu tuomio on ”barbaarinen” ja täysin eri luokassa teon kanssa, eikä pääsykoetta tulisi verrata viralliseen asiakirjaan.

– He eivät vahingoittaneet ketään ja vaikka teko oli moitittava, se ei aiheuta tarpeeksi voimakasta varoittavaa esimerkkiä, jotta heidät pitäisi lähettää vankilaan, asianajaja José Carlos Seguera sanoi.

–Tämän kaltainen rangaistus uhkaa heitä vapauden menettämisellä ja leimaa heidät pysyvästi rikollisiksi.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme