Mainos
Mainos

Espanjan poliisi teki ison kokaiinitakavarikon - Salakuljettajat entistä ovelampia

Espanjan poliisi on takavarikoinut 200 kiloa kokaiinia. Takavarikko ei ollut ihan tavallinen. Salakuljettajat olivat nimittäin piilottaneet huumeet erittäin ovelasti.

Huume-erä löytyi kontista, joka oli täynnä tuoreita ananaksia. Tuhansien hedelmien joukossa oli ananaksia, jotka oli kaiverrettu ontoksi ja täytetty kokaiinilla. Tämän jälkeen päälle oli valutettu keltaista vahaa, jonka oli tarkoitus muistuttaa ananaksen hedelmälihaa. Tapauksesta kertoo The Local.es sivusto uutistoimisto AFP:n tietoihin viitaten.

Ananasten alkuperämaa ei ole selvillä, mutta niitä kuljettanut konttilaiva oli kahden eri espanjalaisen yhtiön tehtävissä. Poliisi on pidättänyt kolme ihmistä osana tutkimuksia.

Viime vuonna Espanjan poliisi takavarikoi 2,5 tonnia kokaiinia, joka oli niin ikään piilotettu ananaskonttiin. 

Salakuljettajat ovat tulleet vuosi vuodelta kekseliäimmiksi. 

Espanjan poliisi on löytänyt kokaiinia muun muassa rintaimplanteista, 42-osaisesta astiastosta ja peruukeista. Kokaiinipiiloksi paljastui myös matkaajan kipsattu jalka. 


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme