Mainos
Mainos

Etelä-Thaimaan tulvat eivät hellitä – alueelta evakuoitu kaksi suomalaista

Kaatosateet jatkoivat Thaimaan eteläosien piiskaamista lauantaina. Sateiden nostattamat tulvat ovat tappaneet ainakin 12 ihmistä ja nostattaneet vesiä tuhansiin kyliin, kertovat viranomaiset.

Paikallisen median mukaan alueelta on evakuoitu kaksi suomalaista. The Nation -sivusto kirjoittaa, että Khanomin loma-alueelta on evakuoitu viisi turista, joista kaksi on suomalaisia ja kolme saksalaisia. 

Kiivaan vedentulon odotetaan jatkuvan ainakin maanantaihin saakka.

– Tilanne on erittäin paha tänään ja vielä huomenna. Sataa erittäin rankasti, kiteytti meteorologi Junjuda Pornsri lauantaina.

Kaatosateet ovat pilanneet myös satojen turistien lomat suosituilla Samuin ja Phanganin lomasaarilla. Kaikki eivät kuitenkaan ole alistuneet synkistelyyn, sillä sosiaaliseen mediaan lähettiin runsaasti kuvia uimaleluilla ja kumipatjoilla tulvavesissä lutraavista matkailijoista.

– Jotkut turistit nauttivat tulvista: ottavat kuvia ja menevät uimaan, sanoi Samuin makailuviranomaisten edustaja Nongyao Jirundorn.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme