Mainos
Mainos

Etelä-Thaimaan tulvat romahduttivat siltoja – 25 ihmistä saanut surmansa

Thaimaassa maan eteläosaa riivaavat tulvat ovat katkaisseet tärkeimmän tieyhteyden pohjoisesta. Ainakin kaksi siltaa on romahtanut, eikä tietä voi käyttää.

Thaimaan eteläosassa ei ole kolmeen vuosikymmeneen satanut niin paljon kuin nyt. Kiivaat kaatosateet ovat piiskanneet eteläisiä maakuntia jo yli viikon. Tulvissa on kuollut ainakin 25 ihmistä, ja ne ovat vaikeuttaneet yli miljoonan ihmisen elämää.

Pohjoisesta etelään kulkeva valtatie 4 suljettiin Prachuab Kiri Khanin maakunnassa, noin neljän tunnin ajomatkan päässä Bangkokista sen jälkeen kun tulvavedet olivat saaneet kaksi siltaa romahtamaan.

Myös junaliikenne etelään on jouduttu katkaisemaan, mikä tuo lisää painetta jo entuudestaan täpötäysille lentoyhteyksille.

Myös turismi on kärsinyt pahasti, kun aurinkoon ja lämpöön mielivät turistit ovat joutuneet kaatosateeseen muun muassa suosituilla Samuin ja Phangan lomasaarilla.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme