Mainos
Mainos

Etyj: Ukrainassa vangitut sotilaat myönsivät kuuluvansa Venäjän armeijaan

Ukrainassa vangiksi jääneet venäläiset ovat myöntäneet kuuluvansa Venäjän armeijaan, kertoo Etyj. Venäjän mukaan lauantaina vangitut kersantti ja kapteeni ovat eronneet armeijasta.  

– Molemmat miehet sanoivat kuuluvansa Venäjän armeijaan. He olivat tiedusteluretkellä. He olivat aseistautuneita, mutta heille ei ollut annettu käskyä hyökätä, Etyj kertoo.  

Etyjin mukaan toinen miehistä oli saanut käskyn komennukselle omalta yksiköltään. Hänen oli tarkoitus palvella Ukrainassa kolme kuukautta ja palata sitten Venäjälle. Kumpikin kertoi olleensa komennuksella Ukrainassa aikaisemminkin.  

Venäjä on kiistänyt, että Ukrainassa olisi armeijan sotilaita. Sen sijaan maa on myöntänyt, että Ukrainassa saattaa olla entisiä armeijan sotilaita, vapaaehtoisia tai lomailevia sotilaita.  

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot