Mainos
Mainos

EU:n kohuttu rasismiraportti julki

Euroopan unioni on viimein julkistanut kohutun rasismitutkimuksensa. Tutkimuksen mukaan antisemitismiin syyllistyvät useimmin radikaalit islamistit ja äärioikeistolaiset ryhmät.

EU:n rasismitutkimuskeskus on taipunut julkistamaan kiistellyn selonteon, jossa syytetään muslimisiirtolaisia Euroopassa ilmenneestä juutalaisvastaisuudesta.

Berliinin teknisessä korkeakoulussa tehdyssä tutkimuksessa arvioidaan, että lisääntyneen juutalaisuusvastaisuuden takana ovat ennen muuta äärioikeistolaiset ryhmät, radikaalit islamistit ja nuoret arabisyntyiset muslimit.

Euroopan rasismin ja muukalaisvihan seurantakeskus perusteli aiempaa, laajaa arvostelua herättänyttä julkaisemattajättämispäätöstään sillä, että tutkimuksen tiedot perustuvat liian pieneen otantaan ja liian lyhyeen ajanjaksoon. Keskus pitää myös selonteon sisältämiä johtopäätöksiä ja yleistyksiä perustelemattomina.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme