Mainos
Mainos

EU:n komission vahtimestarit vaativat Liikasen eroa

Euroopan unionin komission vahtimestarit vaativat henkilökysymyksistä vastaavan komissaarin Erkki Liikasen eroa. Vahtimestarit ovat tyytymättömiä hallinnonuudistukseen, jota Liikanen on valmistellut.

Vahtimestarit ovat menneet lakkoon vaatimuksensa tueksi. EU:n komission hallintoa on tarkoitus uudistaa niin, että vahtimestarit siirretään sen pääosastoon alaisuuteen, jossa he työskentelevät. Nyt kaikki vahtimestarit ovat Liikasen johtaman pääosasto IX:n alaisia.

Lakosta huolimatta EU:n komission päärakennus Brysselissä oli avoinna tänään. Oviin oli kiinnitetty A4 -arkkeja, joissa Liikasen eroa vaadittiin. Ne pistivät heti vierailijoiden, mm. Italian pääministerin Romano Prodin, silmään. EU:n komission tiedottajan mukaan vahtimestarien lakko ei juuri aiheuttanut käytännön hankaluuksia. Postin jakaminen kuitenkin myöhästyi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme