Mainos
Mainos

Euroopan liikenne peittyi lumivaippaan

Lumisade on sekoittanut Pariisin tie- ja lentoliikenteen. Myös Finnairin Pariisin-vuorot olivat myöhässä yhdestä neljään tuntia.

Ranskan viranomaiset arvioivat, että noin viidennes lennoista peruttiin huonon sään takia. Matkustajia kehotettiin varautumaan vähintään kahden tunnin myöhästymisiin, mutta tilanne parantunee illan kuluessa. Autojonot venyivät päivällä Pariisin kehäteillä satojen kilometrien mittaisiksi. Lisäksi ruuhkaa pahensi lähijunalakko.

Serbian pääkaupungissa Belgradissa liikenne jumiutui sankan lumipyryn iskettyä. Eri puolilla Serbiaa koulut pysyivät tänään kiinni lumisateen vuoksi.

Myös Espanjassa ja Hollannissa sekä Ukrainassa lunta on satanut aamusta asti, ja liikenne on takkuillut. Lisäksi Britanniassa on varauduttu lumentuloon, kun säätiedot povaavat lumivaippaa Lontoon seudulle ja suureen osaan Kaakkois-Englantia.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme