Mainos
Mainos

Europarlamentti muisti murhattua Anna Politkovskajaa

Venäjän nykyhallinnon ja presidentti Vladimir Putinin pelottomana arvostelijana tunnettu Politkovskaja murhattiin kotitalossaan Moskovassa vuonna 2006. Europarlamentti nimesi Brysselin parlamenttirakennuksen lehdistöhuoneen hänen mukaansa.

Europarlamentti muisti murhattua venäläistoimittajaa Anna Politkovskajaa nimeämällä Brysselin parlamenttirakennuksen lehdistöhuoneen hänen mukaansa.

Venäjän nykyhallinnon ja presidentti Vladimir Putinin pelottomana arvostelijana tunnettu Politkovskaja murhattiin kotitalossaan Moskovassa vuonna 2006. Murhan tekijästä ei ole edelleenkään varmuutta.

-Anna Politkovskaja oli rohkea nainen, joka taisteli sanan- ja ilmaisunvapauden puolesta maassaan, totesi europarlamentin puhemies Hans-Gert Pöttering lausunnossaan tiistaina. -Hän on näiden arvojen vertauskuva ja hän seisoi niiden takana hyvin vaikeissa olosuhteissa.

(MTV3-STT-Reuters-TT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme