Mainos
Mainos

Ex-astronautti Buzz Aldrin kiidätettiin sairaalaan etelämantereelta – toipuu hyvin

Entinen Nasan astronautti Buzz Aldrin on viety sairaalaan, kun tämän kunto heikkeni Etelänavalla.

Aldrin on toinen ihminen, joka on kävellyt kuussa. 86-vuotias Aldrin oli turistiryhmän matkalla Antarktiksella. Miehen kunto heikkeni ja hänet lennätettiin Uuteen-Seelantiin aikaisin perjantaina paikallista aikaa. 

Mies lähetti kuvia Christchurstin sairaalasta tänään. Ex-astronautin omien nettisivujen mukaan Aldrinilla on keuhkoissa nestettä, mutta muuten mies vastaa antibioottihoitoon hyvin ja hänen tilansa on vakaa. 

Kuukävelijä sai lauantaina myös arvovaltaisia vieraita sairaalaan, kun Nasan apulaisjohtaja Dava Newman vieraili katsomassa miestä. Mies kertoi virailusta myös Twitterissä kuvan kera.

Adlrinin manageri Christina Korp on päivittänyt astronautin kuulumisia myös miehen kotisivuille ja omalle Twitter-sivulleen. Manageri laittoi kuvia miehestä kävelemässä Etelänavalla, ennen sairaalaan päätymistä ja kertoi Aldrinin olevan vanhin Etelänavalla käynyt mies.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme