Mainos
Mainos

Ex-poliisi epäiltynä: Kaksi kuollut ja kaksi haavoittunut Yhdysvaltain ammuskelussa

Kahdessa ostoskeskuksessa tapahtuneissa ammuskeluissa on kuollut kaksi ja haavoittunut kaksi, kertoo uutistoimisto Reuters. Poliisi kertoo pidättäneensä entisen poliisin, jota epäillään useista veriteoista.

Ensimmäinen isku tapahtui Bethesdassa Marylandissa sijaitsevassa ostoskeskuksessa, jossa kahta miestä ja yhtä naista ammuttiin. Miehistä yksi kuoli saamiinsa vammoihin. Toinen miehistä on edelleen kriittisessä tilassa, naisella ei sen sijaan ole hengenvaaraa. 

Paikallisen poliisin mukaan kaksi henkilöä haavoittuivat tilanteessa, kun he olivat menneet auttamaan tilanteessa ensimmäisenä loukkaantunutta.

Puoli tuntia myöhemmin tuli avattiin jälleen

Toinen isku tapahtui puoli tuntia myöhemmin Silver Springissä sijaitsevassa ostoskeskuksessa. Poliisi kertoo Twitterissä, että ammuskelussa sai surmansa yksi nainen.

Etäisyyttä kahdella ostoskeskuksella on noin 13 kilometriä.

Viranomaiset ovat sulkeneet koulut ja päivätoimintakeskukset varotoimenpiteenä. 

Epäiltynä entinen poliisi

Viranomaisten mukaan ampumisesta epäillään entistä poliisia, jota epäillään myös entisen vaimonsa murhasta aiemmin torstaina. Poliisi kertoo Twitterissä pidättäneensä 62-vuotiaan Eulalio Sevilla Tordilin. Mies oli aiemmin uhkaillut käyttäytyvänsä väkivaltaisesti, jotta hän kuolisi poliisin luotiin. 

Epäilty oli erotettu virkatehtävistään aiemmin keväällä, sillä oikeus oli langettanut hänelle lähestymiskiellon. Ex-vaimo, joka anoi lähestymiskieltoa, sanoi, että mies piti kotona armeijamaista kuria ja pahoinpiteli lapsiaan. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme