Mainos
Mainos

Expressen: Irakin tiedotusministeri hirtti itsensä

Irakin tiedotusministeri Mohammad Said al-Sahaf on kuollut, kirjoittaa ruotsalainen Expressen-lehti tänään verkkonumerossaan. Irakilaisten silminnäkijöiden mukaan al-Sahaf on hirttänyt itsensä jossain Bagdadin esikaupungissa.

Expressen lainasi uutisessaan irakilaista al-Weefak-lehteä. Al-Weefakin haastattelemat silminnäkijät ovat juuri saapuneet Irakista iranilaiseen Dahlawanin kaupunkiin. Heidän mukaansa al-Sahaf on hirttänyt itsensä.

Tiedotusministeristä tuli jonkinlainen kuuluisuus Irakin sodan kuluessa. Hän jaksoi aina hymyillen kertoa, kuinka Irak on menestyksellisesti torjunut "vääräuskoisten" hyökkäykset. Vakuuttavasti hän jaksoi myös torjua tiedot länsiliittoutuman etenemisestä. Ryhmä yksityishenkilöitä perusti Internetiin myös tiedotusministerille kotisivun, jossa on listattu hänen parhaina pidettyjä lausuntojaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme