Mainos
Mainos

Expressen: Lisa Holmin murhaajalle elinkautinen ja karkotus

Ruotsissa Lisa Holmin murhasta marraskuussa tuomitun Nerijus Bileviciuksen tuomio on pysynyt samana hovioikeudessa.

Bilevius tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen 17-vuotiaan Holmin murhasta marraskuun 17. päivä. Tänään hovioikeus piti yllä miehelle annetun elinkautisen tuomion, kertoo Expressen.

– Lisa Holmin vaatteista löytyi suuri määrä syytetyn dna:ta. Tämä siitä huolimatta, että 35-vuotias syytetty väitti ettei hän ole koskaan tavannut tyttöä, tuomari Linda Hallstedt totesi lehdistötilaisuudessa.

– Sen lisäksi että hovioikeus on määrännyt elinkautisen tuomion, 35-vuotiaan tulee myös maksaa korvauksia Lisa Holmin perheelle ja lisäksi hänet karkotetaan.

Hovioikeus katsoi tuomiossaan käräjäoikeudesta poiketen myös todistetuksi sen, että Nerijus Bilevicius oli yrittänyt houkutella tyttöä autoonsa päivää ennen Holmin murhaa.

Expressenin haastatteleman asiantuntijan mukaan Bilevicius istuu tuomiotaan Ruotsissa ainakin 18 vuotta, jonka jälkeen hänet tullaan karkottamaan.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme