Mainos
Mainos

Facebook-pomon mies kuoli juoksumatolle – Obamalta kauniit muistosanat

Facebookin johtoportaaseen kuuluva Sheryl Sandberg on kommentoinut ensimmäistä kertaa miehensä yllättävää kuolemaa.

Sandbergin mies, verkkokyselypalvelu SurveyMonkeyn johtaja Dave Goldberg kuoli perjantaina saatuaan vakavan päävamman Four Seasons -lomahotellin kuntosalilla Meksikossa. Viranomaiset kertoivat Britannian yleisradioyhtiö BBC:lle, että Goldberg, 47, sai päävamman kaaduttuaan juoksumatolla.

Osavaltion syyttäjän mukaan Goldberg on todennäköisesti kompastunut ja lyönyt laitteeseen takaraivonsa. Goldberg löydettiin salilta muutama tunti turman jälkeen vielä elossa, mutta hän kuoli myöhemmin sairaalassa.

Goldbergia on muisteltu Yhdysvalloissa laajalti, viimeisimpänä perheen ystäväpiiriin kuulunut presidentti Barack Obama.

– David oli johtajuuden perikuva - hän varmisti oman julkikuvansa kiillottamisen sijaan, että kaikki hänen kanssaan työskentelevät menestyivät ja pitivät työstään. Voimme oppia hänestä paljon myös puolisona ja isänä, Obama kirjoitti.

Goldbergin puoliso kiitteli tänään julkaistussa Facebook-päivityksessään Obaman sanoja.

– Kiitoksia kauniista muistosanoista ja ystävyydestänne presidentti. Dave ihaili teitä johtajuudestanne, intohimostanne sekä rakkaudestanne urheiluun, Sandberg kirjoitti CNN:n mukaan.

Sureva puoliso oli myös vaihtanut Facebookin taustakuvakseen kuvan häätanssistaan Goldbergin kanssa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme