Mainos
Mainos

Facebookiin luotu ryhmä kannattaa kouluterroristia

Facebookiin on luotu ryhmä, joka puolustaa Israelin kouluiskun tehnyttä terroristia. Ryhmässä on 58 jäsentä.

Aseistautunut palestiinalaismies tunkeutui viime viikolla juutalaiskouluun Itä-Jerusalemin lähistöllä ja surmasi kahdeksan ihmistä. Uhrit olivat 15-26-vuotiaita nuoria. Lisäksi useat loukkaantuivat - joukossa mm. yksi kanadalainen, yhdysvaltalainen ja etiopialainen opiskelija.

Ampuja itse sai surmansa poliisin luodeista. Facebookin sivustoon liittyneet ylistävät "martyyrinä kuollutta" ampujaa.

Lisäksi sivustolla on kuva, joka on omistettu iskun tehneelle Abu Ala Dheimille. Kuvassa näkyy välikohtauksessa kuolleen opiskelijan ruumis. Kuvaan on liitetty arabiankielinen teksti: " Jerusalemin sankarillinen isku" .

Merkaz Haravin kouluun hyökännyt mies oli silminnäkijöiden mukaan piilottanut aseensa pahvilaatikkoon. Hän pääsi sisälle kouluun ja alkoi tulittaa kiivaasti automaattiaseilla oppilaita. Paikalle saapuneet poliisit ja aseistautuneet siviilit kävivät miehen kanssa kiivasta tulitaistelua ennen kuin hänet ammuttiin.

Kuului aiemmin tuntemattomaan ryhmään

Hizbollahin omistama televisiokanava kertoi Beirutissa, että hyökkääjä kuului entuudestaan tuntemattomaan ryhmään, jonka nimi on Galilean vapaiden miesten falangi - Marttyyri Imad Mughniehin ja Gazan marttyyrien ryhmät.

Imad Mughnieh oli Hizbollahin komentaja, joka tapettiin Damaskoksessa helmikuussa. Israel on kiistänyt osallisuutensa surmaan.

Gazan kaistalla palestiinalaistaistelijat juhlivat Israelin kouluiskun jälkeen.

Lue myös:

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme