Mainos
Mainos

Fallujassa verinen yhteenotto

Yhdysvaltain sotilaat ja irakilaistaistelijat ottivat tänään verisesti yhteen Fallujan kaupungissa.

Yhdysvaltain sotilaat ja irakilaistaistelijat ovat tänään ottaneet yhteen Fallujan sunnienemmistöisessä kaupungissa, joka sijaitsee 60 kilometriä Bagdadista länteen.

Siviilejä joutui osapuolten ristituleen, ja sairaalalähteiden mukaan yhdeksän ihmistä sai surmansa. Kuolonuhrien joukossa oli sairaalalähteiden mukaan yksi tv-kameramies ja kahdeksan muuta siviiliä, heidän joukossaan kolme lasta.

Fallujan kaupunginsairaalan lääkäri Issam Mohammed kertoi, että lisäksi 25 ihmistä haavoittui. Haavoittuneiden joukossa oli lapsia, naisia ja vanhuksia.

Tiedot tulitaistelun uhreista olivat kuitenkin ristiriitaisia. Uutistoimisto AFP:n haastatteleman sairaalalääkärin mukaan neljä ihmistä sai surmansa ja kaksi haavoittui laukaustenvaihdossa.

AFP:n toimittajan mukaan tulitus kaupungilla jatkui, kun amerikkalaisjoukot ottivat yhteen naamioituneiden vastarintataistelijoiden kanssa.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme