Mainos
Mainos

Fallujassa verisiä taisteluja

Yhdysvaltain joukot ilmoittivat raskaasti aseistautuneiden kapinnallisten hyökänneen illalla merijalkaväen asemapaikkaan.

Yhdysvaltain joukot ja irakilaiskapinalliset ottivat verisesti yhteen Fallujassa Irakissa viime yönä.

Ankarassa yhteenotossa sai surmansa ainakin 13 irakilaista ja 13 haavoittui, sairaala- ja poliisilähteet kertoivat. Lähteet eivät kertoneet, oliko kuolleiden tai haavoittuneiden joukossa siviilejä.

Asukkaiden mukaan useita tunteja kestäneissä taisteluissa tuhoutui myös asuin- ja tehdasrakennuksia.

Yhdysvaltain joukot ilmoittivat raskaasti aseistautuneiden kapinallisten hyökänneen eilen illalla merijalkaväen asemapaikkaan. Joukot vastasivat oman ilmoituksensa mukaan hyökkäykseen panssarivaunuin ja helikopteri-iskuin.

Asukkaat kertoivat kuulleensa voimakkaita räjähdyksiä Shuhahan alueelta Etelä-Fallujasta, jonne amerikkalaisjoukot ovat tehneet aiemminkin ilmaiskuja.

Poliisin mukaan sairaalaan oli tuotu myös ainakin kaksi naista ja kolme lasta Fallujan länsipuolella Khaldijassa käytyjen taisteluiden jälkeen.Yhdysvallat ei vahvistanut tietoja.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme