Mainos
Mainos

Fanin toive täyttyi: Sai nähdä uusimman Tähtien sota -elokuvan ennen kuolemaansa

Parantumatonta ja harvinaista syöpää sairastaneen 32-vuotias Daniel Fleetwoodin kuolintoive toteutettiin vain päiviä ennen kuin hän menehtyi.

Daniel sani nähdä raakaleikatun version uusimnmasta Star Wars -elokuvasta The Force Awakens viime viikon torstaina ja tänään hänen vaimonsa kertoi Facebook -sivulla Fleetwoodin kuolleen.

Elokuvan takana olevat yhtiöt Disney, Lucasfilm ja Bad Robot sekä ohjaaja JJ Abrams veivät elokuvan Danielin kotiin sen jälkeen kun alkoi näyttää siltä ettei Daniel pysy hengissä elokuvan ensi-iltaan, joulukuun 18. saakka. Fleetwood sai tietää sairastavansa syöpää heinäkuussa ja hänelle annettiin kaksi kuukautta elinaikaa.

Danielin YouTubessa esittämä toive herätti internet-kampanjan, jossa muunmuassa alkuperäiset Star Wars -näyttelijät Mark Hamill ja Carrie Fisher vetosivat ennakkonäytöksen järjestämisen puolesta.

– Daniel taisteli viimeiseen saakka. Hän on nyt yhtä Jumalan ja Voiman kanssa, kirjoitti Fleetwoodin vaimo Ashley Facebook-sivulla.

Meidän muiden on tyydyttävä vielä traileriin ennen ensi-iltaa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme