Mainos
Mainos

FBI: Bushia kohti heitetty kranaatti toimintakuntoinen

Yhdysvaltain presidenttiä kohti heitettiin kranaatti viime viikolla, kun hän oli pitämässä puhetta vierailullaan Georgiassa. Tuntemattomasta syystä kranaatti ei kuitenkaan lauennut.

Yhdysvaltain liittovaltion poliisin FBI:n mukaan Yhdysvaltain presidenttiä George Bushia kohti heitetty kranaatti oli viritetty ja aiheutti todellisen uhkan presidentille.

-Asiantuntijoiden tutkimusten mukaan tämä käsikranaatti oli toimintakuntoinen, mutta se ei jostain syystä räjähtänyt, sanoi Yhdysvaltain Georgian-suurlähetystön oikeusasioista vastaava Bryan Paarman, joka edustaa myös FBI:tä.

- Tämä teko uhkasi sekä Yhdysvaltain että Georgian presidentin terveyttä ja hyvinvointia, muotoili Paarman lehdistölle antamassaan tiedotteessa.

Kranaatti heitettiin kohti Bushia ja Georgian presidenttiä Mihail Saakashviliä viime viikolla, kun he seisoivat puhujakorokkeella puhumassa kymmenille tuhansille ihmisille Tbilisin keskustassa.

(MTV3-Reuters-AFP-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme