Mainos
Mainos

FBI:n jahtaama räjähdemies kiinni – nettiviesti väittää syytteitä valeeksi

Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi kertoo ottaneensa kiinni miehen, jonka se etsintäkuulutti viikonloppuna räjähteiden hallussapidosta epäiltynä.

FBI kertoi löytäneensa lauantaina räjähdemateriaaleja 42-vuotiaan Ryan Kelly Chamberlain II:n asunnosta San Franciscossa. NBC:n paikalliskanavan tietojen mukaan asunnosta löytyi myös vaaralliseksi luokiteltava kemikaali.

Sosiaalisen median eksperttinä ja poliittisena neuvonantajana tunnettu Chamberlain etsintäkuulutettiin sunnuntaina. Etsintäkuulutuksessaan FBI totesi, että miehen epäillään olevan aseistettu ja vaarallinen.

San Franciscon poliisi pidätti Chamberlainin eilen illalla, kun tämän auto havaittiin rutiinipartioinnin aikana. Chamberlain ei vastustanut pidättämistä.

Chamberlainin nimissä lähetettiin eilen Twitter-viesti, jossa kiellettiin kaikki häntä vastaan esitetyt syytökset.

– Mikään mitä on raportoitu ei ole totta. Minulla ei ole mitään kätköjä. En ole aseistettu.

Chamberlain oli myös postittanut iCloudiin jäähyväiskirjeen, joka oli otsikoitu ”hyvästi.” Yhdysvaltalaismedian tietojen mukaan kolmisivuinen kirje olisi myös ajastettu tulemaan julki miehen Facebook-sivuille. FBI on kieltäytynyt kommentoimasta kirjettä. 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme