Mainos
Mainos

FBI teki merkittävän löydön

Lentokonekaappaajaksi epäillyn miehen passi on löydetty World Trade Centerin raunioista New Yorkissa, kertoi liittovaltion poliisi FBI. Löytö herätti uusia toiveita siitä, että raunioista saattaisi löytyä muitakin tärkeitä todisteita viime tiistaisiin terrori-iskuihin liittyen. Sen sijaan toiveet eloonjääneiden löytymisestä hiipuivat tunti tunnilta.

Raunoista ei ole pelastettu ketään kolmeen vuorokauteen ja jopa 16 tunnin työvuoroja tehneet pelastustyöntekijät ovat uupuneita ja järkyttyneitä. Poliisien ja palomiesten mieltä painaa myös työtoverien menettäminen: noin 300 pelastustyöntekijää hautautui raunioihin WTC:n tornien romahdettua lentokonetörmäysten jälkeen.

New Yorkin pormestari Rudolph Giuliani ilmoitti eilen noin 160 palomiehen ylentämisestä. Eilen vietettiin myös ensimmäiset hautajaiset, joissa haudattiin kolme romahduksessa kuollutta korkea-arvoista palokuntalaista. WTC:n iskussa pelätään kuolleen kaikkiaan noin 5 000 ihmistä. Toistaiseksi raunioista on löydetty vasta 159 ruumista.

(STT-AP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme