Mainos
Mainos

Fiat vauhdittaa automyyntiä Italiassa – polttoaine kaupan päälle liki puoleen hintaan

Fiat-konserni tarjoaa uusien Fiatien ostajille polttoaineen liki puoleen hintaan - mutta tarjous pätee ainoastaan Italiassa. Tarjous ei päde myöskään muihin konsernin merkkeihin, joita ovat Alfa Romeo, Lancia, Maserati ja Ferrari.

Fiat vauhdittaa omien malliensa myyntiä tarjoamalla jopa kolmen vuoden bensat tai dieselit euron litrahinnalla. Määrä riippuu auton kulutuksesta, suurimman katumaasturin Freemontin ostaja saa euron hintaista polttoainetta 4500 litraa ja pienen Punton ostaja 1200 litraa.

Tarjous on voimassa tämän ja ensi kuun. Fiatin ostaja saa älykortin, joka hoitaa alennuksen tietyn polttoainemyyjän asemilla, joita on Italiassa yli 4000. Alennuskortti on voimassa ostohetkestä pisimmillään kolme vuotta.

Sekä bensan että dieselin litrahinta on Italiassa kahden euron tuntumassa. Niihin tuli juuri kahden sentin korotus, joka ohjataan Italian maanjäristysalueen jälleenrakennukseen.

Tuoreiden tilastojen mukaan Italian uusien autojen kauppa väheni toukokuussa 14 prosenttia, mikä heijastelee euroalueen kolmanneksi suurimman maan taantumaa. Autoja myytiin runsaat 147000 kappaletta Fiatin myynti väheni hieman maltillisemmin, 11 prosenttia, eli merkin markkinaosuus kasvoi hieman. Nyt se on vajaat 32 prosenttia.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme