Mainos
Mainos

Filippiineillä tuhoisa lentoturma

Kaikki 131 matkustajaa ja miehistön jäsentä ovat saaneet surmansa matkustajakoneen maahansyöksyssä Filippiinien eteläosassa. Onnettomuuden syystä ei ole toistaiseksi tietoa. Koneen hylky on paikallistettu eikä eloonjääneistä ole havaintoja.

Hylky

Filippiiniläinen matkustajakone syöksyi maahan lähellä Davaon kaupunkia sijaitsevalla saarella varhain aamulla. Onnettomuuspaikalle saapuneiden pelastustyöntekijöiden mukaan on todennäköistä, että kaikki koneessa olleet matkustajat ovat menehtyneet. Maan viranomaislähteiden mukaan kone kiersi Davaon kaupunkia ennen syöksymistään maahan.

Filippiinien turma

Filippiinien ilmavoimien Boeing 737-200 matkustajakone oli lähtenyt lennolle numero 541 maan pääkaupungista Manilasta. Sen oli määrä laskeutua Davaoon. Onnettomuuspaikalla sää oli selkeä ja näkyvyys hyvä, joten välitöntä selitystä onnettomuudelle ei ole.

(MTV3-STT-Reuters-AFP-AP-DPA)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme