Mainos
Mainos

Filippiiniläississit valmiita neuvottelemaan

Abu Sayyaf -sissit sanovat olevansa valmiita ratkaisemaan jo yli kaksi kuukautta jatkuneen panttivankikriisin. Sissien arvellaan esittävän pian vaatimuslistansa 40 panttivangista.

Sissit ovat pitäneet panttivankeja jo yli kaksi kuukautta

Filippiineillä panttivankeja pitävät muslimisissit ovat sanoneet olevansa valmita ratkaisemaan jo kolmatta kuukautta jatkuvan sieppauksen. Länsimaisten turistien lisäksi saarella on vankina myös pappeja sekä toimittajia.

Eilen Filippiineillä aloittaneen Suomen hallituksen erityislähettilään mukaan ei ole täysin selvää, neuvotellaanko eri panttivankiryhmien vapauttamisesta yhdessä vai erikseen. -Sitä eivät tiedä liioin filippiiniläiset eivätkä panttivankien sieppaajatkaan. Filippiinien hallitus on vain todennut, että tilanne on entistä komplisoidumpi, entistä monimutkaisempi, kun tosiaan tässä ajan myötä panttivankien määrä on lisääntynyt eikä vähentynyt niin kuin he toivoivat, totesi erityislähettiläs Kimmo Pulkkinen MTV3:n Seitsemän uutisissa.
(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme