Mainos
Mainos

Finnairin luukulla Brysselissä pommiuhkailija

Osa Brysselin lentokenttää evakuoitiin myöhään illalla, kun Finnairin lippuluukulle saapunut mies kertoi kuljettavansa matkatavaroissaan räjähteitä.

Mies vaati itselleen vapaalippua ja uhkasi räjäyttää hallussaan olevat räjähteet, jos hänen vaatimukseensa ei suostuta, kertoi Zaventemin kentän poliisi.
-Hän sanoi räjäyttävänsä selkäreppunsa, jos hänelle ei anneta lippua, lentokenttäpoliisi Gail Van Hoever kertoi.

Osa lentokentän lähtöaulaa evakuoitiin, ja Belgian armeijan pommiasiantuntijat tutkivat miehen matkatavarat. Mitään räjähteitä ei kuitenkaan löytynyt. Mies otettiin poliisin hoteisiin kuulusteltavaksi. Miehen henkilöllisyyttä tai kansallisuutta ei heti paljastettu.

Ei vaaratilannetta

Finnairista kerrottiin illalla, että tilanne Brysselin Zaventemin kentällä oli hyvin nopeasti ohi, eikä vaaratilannetta päässyt syntymään. Kyseessä oli tiettävästi tasapainoton henkilö, jonka poliisi otti hoteisiinsa. Mikään ei viittaa siihen, että mies olisi ollut suomalainen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme