Mainos
Mainos

Floridaan annettiin myrskyvaroitus Noelin takia

Noel on tänään jatkanut kulkuaan kohti Bahamasaaria, jossa sen odotetaan äityvän voimakkaimmilleen. Tähän mennessä myrsky on surmannut jo lähes 100 ihmistä.

Floridan kaakkoisosaan on annettu myrskyvaroitus trooppisen Noel-myrskyn suunnattua Karibialta pohjoiseen. Myrskyrintama on laajentunut matkallaan, ja sen reuna saattaa ulottua Floridan rannikolle Miamin ja Fort Lauderdalen seutuville, ilmoittivat Yhdysvaltain ilmatieteilijät.

Myrskyn uhrien määrä nousi eilen jo yli 90:n. Dominikaanisessa tasavallassa tulvivat joet veivät mukanaan kokonaisen kylän. Ainakin 25 ihmistä kuoli, ja mahdollisesti jopa sata ihmistä oli kateissa turman jäljiltä.

Presidentti Leonel Fernandez julisti Dominikaaniseen tasavaltaan hätätilan. Virallisten arvioiden mukaan 56 ihmistä on kuollut Noeliksi nimetyn myrskyn aiheuttamissa onnettomuuksissa. Jo ennen kylän tuhoutumista lähes 30 ihmistä oli kateissa.

Naapurimaassa Haitissa ainakin 24 ihmistä oli saanut surmansa ja 25 oli kateissa.

(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme