Mainos
Mainos

Pysäyttävään otokseen Floridan ampumisessa ikuistunut nainen: "Vihaan kuvaa sieluni pohjasta"

Viime viikolla miljoonat ihmiset todistivat floridalaisen Cathi Rushin surun murtamaa ilmettä, kun kouluammuskelun jälkimainingeissa otettu valokuva levisi tiedotusvälineissä.

Nyt kahden kouluammuskelusta selviytyneiden pojan äiti kertoo vihaavansa ikoniseksi muodostunutta valokuvaa.

– Vihaan kuvaa sieluni pohjasta, sillä aina kun katson sitä, elän nuo hetket uudelleen.

Cathi Rush työskentelee itsekin sairaanhoitajana eräässä lukiossa. Kouluammuskelun tapahtuessa hän sai automaattisen soiton siitä, että hänen poikansa koulu oli asetettu poikkeustilaan ja ovet oli suljettu.

Ilmoitus ei kuitenkaan hätkähdyttänyt tai huolettanut Rushia, sillä hälytyksiä tapahtuu niin usein, että tosipaikan ja harjoitusten välinen raja on kadonnut.

– Olen niin turtunut näihin, etten murehtinut, mikä on huolestuttavaa. Hyvä ystäväni hautasi tyttärensä ja tapahtunut on täyttä totta ja hirvittävä asia.

Rushin tunnetuksi tehdyssä valokuvassa hän halaa ystäväänsä. Rushin oma murtunut ilme johtui siitä, ettei hän ollut kuullut tai saanut vielä tietoa lapsistaan. 

20.2.18 klo 21.16: Otsikon muotoilua muutettu.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme