Mainos
Mainos

Floridan kouluampujan veli pidätettiin – syyttäjän mukaan yhtä suuri uhka kuin veljensä

Floridan kouluampuja Nikolas Cruzin veli Zachary Cruz on määrätty vangittavaksi 500 000 dollarin takuita vastaan, jos hän menee vielä koululle, jossa hänen veljensä surmasi 17 ihmistä helmikuun 14. päivä.

Floridalaisen SunSentinelin mukaan Zachary, 18, oli käynyt Marjory Stoneman Douglasin lukion kampuksella useita kertoja sen jälkeen, kun hänen veljensä oli tehnyt murhat.

Osavaltion apulaissyyttäjä Sarahnell Murphyn mukaan Zacharyllä ei ole ollut vierailuilleen mitään asiallista syytä.

Zachary on myöntänyt vierailleensa lukiossa koulun kielloista huolimatta, koska hän halusi pohtia veljensä tekoja. Viimeksi hän oli koululla maanantaina skeittaamassa, jossa hänet pidätettiin.

Syyttäjän mukaan vierailu on herättänyt pelkoa joidenkin vanhempiensa keskuudessa ja hän väittää Zacharyn olevan yhtä suuri uhka kuin veljensä.

SunSentinelin haastatteleman oppilaan mukaan takuusumma on kuitenkin liian suuri, eikä hän ole huolissaan Cruzin perheestä.

Syyttäjän mukaan Zachary on vieraillut veljensä luona vankilassa, jossa hän olisi puhunut ihailevaan sävyyn veljestään.

Zacharyn asianajajan taas sanoo, että mies on vangittuna vain sen takia, koska hän sattuu olemaan sukua Nikolakselle.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme