Mainos
Mainos

Floridassa "joulupukki" toi pankkiin lahjan – ja poliisit

Floridassa Port Orangen poliisi etsii miestä, joka ryösti maanantaina pankin joulupukiksi naamioituneena. Pukki oli käyttänyt ryöstössä apunaan kantamaansa lahjapakettia.

Pukiksi naamioitunut mies oli saapunut pankkiin hieman kolmen jälkeen iltapäivällä lahjapaketin kanssa, kertoo NBC News.

Mies oli ojentanut pankkivirkailijalle lapun, jossa oli vaatinut rahaa. Virkailijaa mies oli pelotellut paketillaan, jonka sisällön hän oli todennut olevan vahingollista.

Rahat saatuaan pukiksi naamioitunut mies oli jättänyt lahjapaketin tiskille ja poistunut pankista. Hän pakeni paikalta tummanvärisellä autolla.

Pankki evakuoitiin tapauksen jälkeen välittömästi. Pommiryhmän tutkimuksissa varmistui kuitenkin, ettei paketti sisältänyt räjähteitä.

Apulaispoliisipäällikkö Wayne Millerin mukaan kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun pukin asua käytettiin paikkakunnalla ryöstönaamiona.

–Halloweenin aikana yleensä saattaa olla asuja. Mutta olen ollut täällä 29 vuotta, enkä ole koskaan nähnyt mitään tällaista, Miller kertoo.

Eri puolilla Yhdysvaltoja "joulupukkeja" on nähty myös tätä ennen pankkiryöstäjinä

Aiemmin tässä kuussa joulupukiksi naamioitunut ryösti pankin aseella uhaten Dundeessa Michiganissa. Marylandissa puolestaan likaiseen harmaaseen partaan naamioitunut mies ryösti pankin lauantaina Laurelissa.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme