Mainos
Mainos

G7-kokous poiki erikoisen poliisijahdin – koska äiti pyysi

Saksassa G7-maiden kokouksen osanottajien turvaaminen oli poliisille melkoinen operaatio, mutta kokouksen turvatoimet poikivat myös toisenlaisen poliisijahdin – rakkauden nimissä. 

Baijerin poliisilaitos julkaisi nimittäin kokouksen jälkeen ”etsintäkuulutuksen” kokouksessa työskennelleestä poliisista, joka oli töissä ollessaan tehnyt melkoisen vaikutuksen 16-vuotiaaseeen tyttöön. Tapauksesta uutisoi The Local.

Tyttö oli tutustunut ja ihastunut poliisiin, joka oli ollut partioimassa tytön kotitalon edustalla kokouksen aikana. 

Tytön äiti otti yhteyttä tämän jälkeen Baijerin poliisilaitokseen ja kertoi tyttärensä olevan korviaan myöten rakastunut. Äiti tiedusteli, voisiko poliisilaitos auttaa löytämään kyseisen poliisimiehen.

Baijerin poliisi ei jäänyt seisomaan tapauksessa tumput suorina, vaan laittoi etsintäkuulutuksen kyseisestä poliisista Facebook-sivulleen. Etsintä tuotti tulosta jo muutamassa tunnissa ja tytön ihastuksen kohde, Wuppertalista kotoisin oleva poliisi löytyi.

Tarinalla ei kuitenkaan ole onnellista loppua – ainakaan tytön kannalta. Kävi nimittäin ilmi, että poliisi, johon tyttö oli ihastunut, oli jo varattu.

Poliisi ja tyttö ovat nyt kuitenkin ystäviä Facebookissa.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme