Mainos
Mainos

Gaddafi antoi oudon haastattelun: Olen yhä Libyassa

Libyan johtaja Muammar Gaddafi on antanut haastattelun tv-kanava Al Arabiyalle. Gaddafi vakuutti olevansa Libyan pääkaupungissa Tripolissa eikä Venezuelassa. Noin minuutin kestänyt puhe oli uhmakas mutta myös monia kysymyksiä herättävä.

- Voitte olla varmoja. Siellä sataa. Ajattelin mennä kävelylle nuorison kanssa Vihreälle aukiolle ja viettää heidän kanssaan yön. Mutta nyt siellä sataa ja se on hyvä enne. Halusin vain näyttää, että olen Tripolissa enkä Venezuelassa. Älkää uskoko harhaoppisten tietoja. Hei, Gaddafi sanoi.

Gaddafin olinpaikasta liikkui eilen ristiriitaisia tietoja. Britannian ulkoministeri William Hague kertoi saaneensa tietoja, joiden mukaan Gaddafi olisi matkalla Venezuelaan.

Gaddafi näkyi ruudussa noin minuutin ajan. Hän istui pakettiauton etupenkillä ja piti kädessään suurta sateenvarjoa. Tripolissa on satanut tänä yönä.

(MTV3 - Reuters)

Katso Cyrila Cibulkan juttu:

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme