Mainos
Mainos

Gaddafi puhelimessa Berlusconille: Libyassa kaikki hyvin

Libyan vastustettu johtaja Muammar Gaddafi vakuutti eilen puhelimessa Italian pääministerille Silvio Berlusconille, että Libyan tilanne on hallinnassa.

Uutistoimisto AFP:n mukaan 41 vuotta vallassa ollut Gaddafi ilmoitti Berlusconille, että libyalaismediassa valottuu oikea kuva maan tapahtumista.

- Gaddafi kertoi Berlusconille, että kaikki on kunnossa ja kansalaiset pitävät kiinni maan turvallisuudesta, tasapainosta ja kansallisesta yhtenäisyydestä, uutisoi Libyan kansallinen JANA-uutiskanava puhelusta.

- Kuka haluaa tietää totuuden tapahtumista, hänen kannattaa seurata libyalaismediaa, eikä uskoa väärää tietoa levittäviä pettureita, uutiskanava lisäsi.

Ulkomailla on kritisoitu sitä, että tiedonsaanti Libyan todellisesta tilanteesta on hyvin vaikeaa. Verkon yhteisöpalvelimet ovat käytännössä ainoita paikkoja, mitä kautta Libyan levottomuuksista on kuvia.

Libyan TV:ssä näytetään toki myös mielenosoituksia - mutta vain niitä, joissa tuetaan neljä vuosikymmentä maata johtanutta Gaddafia.

(MTV3 - AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme