Mainos
Mainos

Gallup: Trump USA:n epäsuosituin presidentti yli kahteen vuosikymmeneen

Yhdysvaltojen tuleva presidentti Donald Trump on gallupvertailun mukaan maan epäsuosituin presidentti yli kahteen vuosikymmeneen.

Näin siitä huolimatta, että Trumpin suosio on hieman noussut vaalien jälkeen.  

Mielipidemittauksia tekevä Gallup-yhtiö vertaili mielipidekyselyiden tuloksia vuodesta 1992 lähtien. Sen mukaan Trump on saanut negatiivisemmat tulokset toiminnastaan siirtymäaikana kuin kukaan presidentti yli kahteen vuosikymmeneen. 48 prosenttia vastanneista koki, ettei Trump ole hoitanut siirtymäaikaa hyvin, kun taas toiset 48 prosenttia koki Trumpin toimineen hyvin.  

Esimerkiksi kolme neljäsosaa ihmisistä koki Barack Obaman hoitaneen siirtymäajan hyvin. Kaksi kolmasosaa vastasi Bill Clintonin tehneen hyvää työtä vaalivoiton ja virkaanastumisen välillä.  

Lisäksi CBS:n mielipidetutkimuksen mukaan yli kolmasosa amerikkalaisista uskoo Trumpin olevan surkea presidentti. Barack Obaman vastaava luku valituksi tultuaan oli seitsemän prosenttia ja George W. Bushin 14 prosenttia.

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot