Mainos
Mainos

Gazassa jälleen levotonta

Väkivalta Gazan alueella on viime aikoina lisääntynyt, vaikka Israelin ja palestiinalaisten johtajat julistivat helmikuussa tulitauon.

Israelilaisjoukot ovat surmanneet tappoivat yhden aseistetun palestiinalaisen ja haavoittaneet toista palestiinalaistaistelijoiden hyökättyä juutalaissiirtokuntaan Moragissa Gazassa.

Asiasta kertovat Israelin armeija ja hyökkäyksestä vastuun ottanut Islamilainen jihad -järjestö. Islamilainen jihad kertoo myös tulittaneensa siirtokuntaa kranaatinheittimellä. Israelilaisia ei kuitenkaan tiettävästi vahingoittunut hyökkäyksessä.

Haavoittunut palestiinalainen pääsi pakenemaan palestiinalaiseen sairaalaan. Israelin armeijan mukaan hyökkäykseen osallistui kolmaskin taistelija, joka pääsi niin ikään pakoon.

Väkivalta on viime aikoina lisääntynyt Gazan alueella huolimatta Israelin pääministerin Ariel Sharonin ja palestiinalaisten presidentin Mahmud Abbasin helmikuussa julistamasta tulitauosta.

(MTV3-STT-Reuters)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme