Mainos
Mainos

Göteborgin ampujat yhä pakomatkalla – poliisi tarkensi loukkaantuneiden määrää

Ruotsin poliisi on pitänyt hetki sitten tiedotustilaisuuden liittyen myöhään eilen illalla tapahtuneeseen ammuskeluun ravintolassa.

Ammuskelussa kaksi miestä kuoli ja poliisin tämän hetkisten tietojen mukaan kahdeksan loukkaantui. Ammuskelun on epäilty liittyvän jengeihin. 

– Tiedämme, että ainakin kaksi ihmistä ampui ravintolassa ja olemme tietoisia siitä, että teon jälkeen ravintolasta paettiin autolla, sanoi poliisin aluepäällikkö Klaus Friberg tiedotustilaisuudessa.

Poliisi ei suostunut kommentoimaan sitä, oliko ammutut miehet ennestään poliisille tuttuja. Ampumisen motiivi on myös poliisille epäselvä.

– Tämä on traaginen tapahtuma. Kaksi nuorta miestä on surmattu Göteborgissa. Tätä ei voi hyväksyä. Tappaminen tapahtui täysin tunteettomalla, etukäteen suunnitellulla tavalla. 

Fribergin mukaan Göteborgissa on useita erilaisia rikollisjengejä, jotka ovat valmiita käyttämään väkivaltaa. On kuitenkin poliisin mukaan epävarmaa oliko ampujien tarkoitus tappaa juuri kaksi surmansa saanutta.

– Tutkinta on vasta alussa. Poliisioperaatio on käynnissä ja hyvin intensiivinen. 

Uutistoimisto TT kertoi aikaisemmin, että poliisi on ottanut kiinni useita ihmisiä kuulusteluja varten.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme