Mainos
Mainos

Guardian: Berliinissä väkijoukkoon ajanut rekka rekisteröity Puolaan – ajoneuvon omistaja kertoo kuskin kadonneen

Berliinissä väkijoukkoon ajanut rekka on rekisteröity Puolaan, uutisoi brittilehti The Guardian. 

Lehden Berliinin-kirjeenvaihtajan mukaan rekka kuuluu puolalaisyritykselle ja se oli matkalla takaisin Puolaan. Ajoneuvo oli lähtenyt matkaan Italiasta. Rekan kuljettajan oli määrä pitää tauko Berliinissä ja rekasta oli tarkoitus purkaa kaupungissa lastia. 

Ainakin yhdeksän ihmistä kuoli ja kymmeniä loukkaantui rekan ajettua markkina-alueelle Breitscheidplatzille. Viranomaisten mukaan ei ole vielä tietoa siitä, oliko kyseessä tahallinen teko. 

Rekan puolalainen omistaja Ariel Zurawski kertoi uutistoimisto AFP:lle, että rekan kuljettaja oli hänen serkkunsa. Miehen mukaan kuskista ei ole kuitenkaan kuulunut maanantai-iltapäivän jälkeen. Ei ole myöskään selvää, kuljettiko ajoneuvoa yliajojen aikaan joku muu kuin rekisteröity kuljettaja.

– Emme tiedä mitä hänelle on tapahtunut. Hän on serkkuni. Olen tuntenut hänet lapsesta saakka, kuljetusalan yrittäjä Zurawski kertoi AFP:lle.


Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme