Mainos
Mainos

Hai surmasi lautailijan Australiassa: "Vyötärön alapuolelta kaikki oli mennyt"

Australiassa 21-vuotias lautailija on kuollut hain hyökkäyksessä.

Nuorukainen oli ollut lautailemassa ystävänsä kanssa Bunker Bayn lähistöllä, kun hai hyökkäsi tämän kimppuun. Asiasta kertoo nettilehti WA Today.

Ainakin viisi muuta lautailijaa oli vain metrien päässä surmansa saaneesta lautailijasta hyökkäyksen sattuessa. Kukaan ei kuitenkaan nähnyt varsinaista hyökkäystä.

– Olosuhteet olivat ihanteelliset haille. Vedet olivat synkkiä, taivas harmaa, vettä sateli hiljalleen. Aiemmin päivällä alueella oli nähty valaita ja paikalla oli hylkeitä, kertoo Dunsboroughin poliisia edustava Craig Anderson.

Vedessä olleet lautailijat todistivat kuitenkin hain aiheuttamia kauhistuttavia vammoja pelastaessaan hain raateleman miehen vedestä.

– On nostettava hattua näille nuorille kavereille, jotka toivat uhrin rantaan. Hänen vammansa olivat sellaisia, joita eivät edes pelastustyöntekijät usein näe, Anderson toteaa.

Paikallinen asukas Kurt Morris oli juuri nauttimassa lounasta rannalla sijaitsevassa kahvilassa, kun kaaos puhkesi rannalla.

Morris kertoo jutelleensa hyökkäyksen jälkiä todistaneiden lautailijoiden kanssa.

– Vyötärön alapuolelta kaikki oli kadonnut, Morris kuvailee.

Hain hyökkäys tapahtui vain noin 50 metrin päässä rannasta.

– Se ei ole kovin kaukana rannasta. Kukaan ei ole menossa takaisin veteen, mies toteaa.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme