Mainos
Mainos

Hakkeriryhmä Anonymous hyökkää Isisiä vastaan – julisti kansainvälisen ”trollauspäivän”

Hakkeriryhmä Anonymous kutsuu yleisön avukseen jihadistijärjestö Isisin vastaiseen taisteluun julistamalla joulukuun 11. päivän kansainväliseksi ”trollauspäiväksi”, kirjoittaa brittijulkaisu Huffington Post.

Anonymous julkaisi viestin, jossa se kehottaa ihmisiä käyttämään päivän tunnettujen Isisin sosiaalisen median tilien raportoimiseen, järjestön avoimeen mollaamiseen ja protestoimiseen. Trollaamisella tarkoitetaan tahallista kiusan- ja pilkantekoa.

”Pyydämme teitä osoittamaan tukenne ja auttamaan taistelussa Isisiä vastaan liittymällä meihin ja trollaamalla heitä. Älä ajattele, että sinun pitää olla osa Anonymousta, kuka tahansa voi tehdä tätä, eikä tämä vaadi mitään erityistaitoja”, viestissä kirjoitetaan.

“He elävät pelosta ja toivovat, että he voivat teoillaan hiljentää meidät ja saada meidät piiloutumaan. Mutta moni unohtaa, että heitä vastustavia on enemmän kuin heitä. Tämä on massanousun tavoite. Joulukuun 11. näytämme, ettemme ole peloissamme, emme piiloudu, me olemme enemmistä ja voimallamme voimme tehdä muutoksen.”

Hakkerikollektiivi ehdottaa, että ihmiset alkaisivat käyttää tunnisteita #Deash ja #Daeshbags ja ilmoittamaan tileistä, joilla voi olla yhteyksiä Isisiin. Daesh on Isisin arabiankielisen nimen lyhenne, jota järjestö itse vihaa sen negatiivisen merkityksen takia.

Anonymous kehottaa myös ihmisiä julkaisemaan pilkkaavia kuvia tunnetuista Isis-terroristeista tai tekemään pilaversioita Isisin julkaisemista YouTube-videoista.

Anonymous julisti sodan Isisiä vastaan Pariisin terrori-iskujen jälkeen. Iskuissa kuoli 129 ihmistä.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme