Mainos
Mainos

Hakkeriryhmä uhkaa paljastaa Ku Klux Klaanin jäseniä

Hakkeriryhmä Anonymous on ilmoittanut paljastavansa jopa tuhannen Ku Klux Klaanin jäsenen henkilöllisyyden.

Twitter-viestissä ja YouTubeen lataamallaan videolla Anonymous-aktivistit kertoivat keränneensä nimitiedot klaaniin kuuluvan henkilön Twitter-tilin avulla.

– Kaikki (nimet) paljastetaan ensi kuussa #OpKKK:n vuosipäivän tienoilla.

Anonymous käynnisti Operaatio KKK:n klaanin jäseniä vastaan viime vuoden marraskuussa sen jälkeen kun nämä olivat uhkailleet Fergusonissa Missourissa rauhanomaisesti mieltä osoittaneita.

Ferguson nousi rotujännitteiden keskiöön sen jälkeen kun poliisi ampui kaupungissa aseettoman 18-vuotiaan mustan miehen.

Aiemmin tällä viikolla julkaisemassaan tiedotteessa Anonymous ilmoitti pitävänsä oikeutettuna KKK:n jäseniin liittyviä paljastuksia.

– Te olette enemmän kuin äärijärjestö. Te olette enemmän kuin viharyhmä.

– Te toimitte pikemminkin terroristien tapaan ja teidät tulisi tunnustaa sellaisiksi. Te olette terroristeja, jotka piilottavat henkilöllisyytensä lakanan alle ja te tunkeudutte yhteiskunnan kaikille tasoille.

– Virtuaalisessa maailmassa Ku Klux Klaanin yksityisyydensuojaa ei ole enää olemassa. Teidän kätenne ovat olleet veressä liki 200 vuotta.

 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme