Mainos
Mainos

Halaavat koirat pelastettiin kuolemalta

Kuvan voima on joskus melkoinen. Yhdysvalloissa Atlantassa kaksi lopetusuhan alla ollutta koiraa pelastettiin ennätysvauhtia, sen jälkeen kun eläintensuojelujärjestö julkaisi koirista netissä hellyttävän kuvan. Kuvassa koirat näyttivät halaavan toisiaan. Tapauksesta uutisoi CNN.

Angels Among Us -järjestö julkaisi eläinsuojassa lopetusuhan alla olleiden Kalan ja Keiran kuvan Facebookissa maanantaina.

Järjestö kertoi, että koirilla on päivä aikaa löytää pelastaja tai ne lopetettaisiin.

– Jos olet koskaan harkinnut sijaiskodin antamista, mutta et vielä ole tehnyt päätöstä, nyt on aika sanoa KYLLÄ, järjestö vetosi koirien puolesta Facebookissa.

Kalan ja Keiran halauskuva alkoi levitä Facebookissa vauhdilla, keräten tuhansia jakoja ja tykkäyksiä.

Kuva tuotti nopeasti myös tulosta. Kalalle ja Keiralle löytyi sijaiskoti vain muutama tunti sen jälkeen, kun Angels Among Us oli julkaissut niiden kuvan Facebookissa.

Järjestö pääsikin julkaisemaan koirista toisen hellyyttä pursuvan kuvan.

Angels Among Us -järjestö muistutti kuitenkin, että koirille löytyi vasta sijaiskoti. Kalalle ja Keiralle etsitään yhä pysyvää kotia.


 

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme