Mainos
Mainos

Halloweenin karmea päätös Yhdysvalloissa: Voimakkaista harhoista kärsivä äiti kuristi poikansa

Yhdysvalloissa Halloween sai karmaisevan lopun washingtonilaisessa kodissa. Äiti kuristi Halloween-illan päätteksi 9-vuotiaan poikansa Ryan Rosalesin. Asiasta kertoo KTLA 5 -kanava.

Asiakirjojen mukaan Ryanin isä oli Halloweenin jälkeisenä aamuna saoittanut hätänumeroon ja kertonut löytäneensä poikansa pedistään sinihuulisena ja kasvot täynnä punaisia läikkiä. Isä oli mennyt herättelemään poikaansa, mutta havainnut tämän olevan kylmä, eikä poika ollut reagoinut mitenkään. Isä oli välittömästi soittanut hätänumeroon ja aloittanut elvytyksen, oikeuden asiakirjat kertovat.

Aiemmin samalla viikolla äiti oli soittanut hätänumeroon ja kertonut ihmisten, autojen ja lentokoneiden seuraavan häntä taukoamatta. Ilmeisesti nainen ei tuolloin ollut saanut apua. Oikeuden kuulusteluissa nainen oli kertonut seuranneensa erilaisia salaliitto-ohjelmia YouTubessa. Nainen oli ajatellut, että häntä seurataan taukoamatta. Ilmeisesti hän oli henkisesti epätasapainoisena kuvitellut pienen poikansakin liittyvän jollakin tapaa salaliittoon.

Nainen on pidätetty ja saanut syytteen poikansa murhasta. Oikeuden dokumenttien mukaan nainen on saanut rauhottavaa lääkitystä, mutta varsinainen lääkärin diagnoosi mielenterveysongelmista puuttui. 47-vuotias nainen on oikeuden kuulustelussa kertonut rukoilleensa ennen poikansa kuristamista.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme