Mainos
Mainos

Halpaketjun banaanilaatikoista paljastui jättimäinen huumelasti

Saksalaisen Aldi-supermarketketjun työntekijöitä odotti melkoinen yllätys, kun he purkivat kauppoihin saapuneita banaanilaatikoita. Banaanien seasta löytyi suuria kokaiinipakkauksia.

Kokaiinilöydöt tehtiin muutamana viime päivänä pääkaupunki Berliinin ja naapuriosavaltio Brandenburgin Aldi-marketeissa. Löydöstä kertoo saksalaislehti Süddeutsche Zeitung nettisivuillaan. 

Kokaiinia löytyi 14 kauppaan saapuneista laatikoista kaikkiaan 386 kiloa, mikä on ennätyksellinen löytö ainakin Berliinin poliisin historiassa.

Tapaus ei kuitenkaan ole ainutkertainen. Viime vuonna samaisen ketjun kauppoihin oli päätynyt 140 kiloa kokaiinia.

Poliisi ei vielä osaa sanoa, miksi huumelasti oli päätynyt ruokakauppaketjun liikkeisiin, mutta todennäköinen syy on poliisin mukaan rikollisten ”logistiikkavirhe”.

Virhe kävi huumekauppiaille kalliiksi, sillä yhden kokaiinikilon hinta on katukaupassa noin 50 000 euroa. Nyt löydetyn määrän arvo on siis arviolta 19,3 miljoonaa euroa.Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme