Mainos
Mainos

Haluaisitko viimeiselle matkalle herkussa tai kamerassa? Hautajaisia voi nyt piristää hullu ruumisarkku

Sukulaisia voi jatkossa yrittää piristää vielä viimeisillä maanpäällisillä hetkillä vitsikkäällä tai muuten vain erilaisella ruumisarkulla. Vai miltä kuulostaisi arkku, joka on tehty muistuttamaan lentokonetta tai kännykkäkoteloa?

Useimmille ihmisille valitaan arkut perinteisistä malleista, mutta hiljalleen markkinoille on tullut luovempia vaihtoehtoja, joita kutsutaan leikillisesti ”hulluiksi arkuiksi”.

Ainakin yksi brittifirma on jo perustettu auttamaan ihmisiä tekemään viimeisestä matkastaan erilaisen. Paitsi kulkuneuvot ja eläimen muotoiset ruumisarkut, niin myös erilaiset soittimet ovat olleet suosittuja.

Firma on valmistanut mm. kitaran muotoisen arkun. Urheilu on sekin näytellyt tärkeää osaa monien elämässä, arkkufirmalta on tilattu esimerkiksi skeittilauta.

Hintapyyntö näistä yksilöllisistä leposijoita on 1200 eurosta aina reiluun 6000 euroon. Bisnes sujuu hyvin ja työllistää 25 arkkunikkaria.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme